Wat doen we?

Als community van studenten richten we ons op het toerusten en samenbrengen van studenten. Dat doen we door events, conferenties en ook vooral door jou als student te ontmoeten in je eigen stad en vereniging. Zo hopen we te ondersteunen in de groei van je geloof en als mens.

Jouw eigen studentenwerker

In elke studentenstad hebben we een studentenwerker. Zij zijn verbonden met de lokale christelijke studentenverenigingen. Daar lopen ze op met de leden: Ze zijn aanwezig in de vereniging, coachen het bestuur, trainen de bijbelkringleiders en gaan met studenten in gesprek of bieden een luisterend oor over allerlei levensthema’s.

Je ontmoet ons tijdens de borrel, bij een training, met een kop koffie in een caféetje of tijdens een van onze projecten in jouw stad. We ontmoeten jou graag.

Ontmoet jouw studentenwerker!

Conferenties voor jou!

Read it!

Lead it!

Live it!

Jaarthema

Elk jaar hebben wij als IFES een jaarthema. Het hele jaar door verdiepen we ons daarin en ontdekken we meer over dat thema en wat het betekent voor ons geloof. Dat doen we niet alleen. We doen dat op conferenties en lokale workshops met jou samen. En wat we ontdekken, dat geven we aan jou terug in de vorm van een Bijbelstudie.

Ontdek het jaarthema!

Projecten in jouw stad

passion week.

Tijdens een passion week zijn er toegankelijke, relevante en uitnodigende events. Zo creëren we ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over grote vragen en met elkaar te onderzoeken hoe Jezus betekenis kan geven aan jouw leven. Zie we jou bij een event?

veritas.

Bij Veritas komen studenten en experts met verschillende achtergronden bij elkaar. Samen beantwoorden ze de grote levensvragen. Ben jij er ook bij?

Help, corona! Wat nu?!

In maart 2020 werd ons leven abrupt omgegooid. Covid-19 heeft het (verenigings)leven van veel studenten, waarschijnlijk ook van jou, drastisch omgegooid. Vanuit IFES willen we je in deze tijd graag extra ondersteunen. Daarvoor bundelen we tips, veelgestelde vragen en materialen op een speciale pagina. Kom je ergens toch niet uit? Je mag ons altijd contacten!

Alles over Corona