Als bestuur van C.S.R. proberen we in deze tijd alsnog de vereniging draaiende te houden. Praktisch gezien zijn we bezig met zaken als overdracht, fiscaat, voorbereidingen voor de ontvangstweek, aanpassen van Bijbelkringen, enquêtes, en externe communicatie. We hebben de afgelopen tijd ook nog enkele activiteiten voor leden opgezet, waaronder een online persconferentie (zie plaatje hierboven), een lezing en een aanbiddingsmoment met Pasen. Ook zijn we huizen langsgegaan met taart om hardstuderende studenten in een abnormale tentamenweek een hart onder de riem te steken.

Naast deze fysieke taken zijn we vooral veel met elkaar op zoek. Het blijft als vereniging zoeken hoe we alsnog met elkaar verder kunnen komen. We denken veel na over vormgeving van ontmoeting en activiteiten, en hoe we alsnog de kern van de vereniging behouden, wie we zijn als gemeenschap. Hoe kunnen we alsnog met elkaar Jezus’ belichaming op aarde zijn, en hoe groeien we steeds meer in hoe we bedoeld zijn, en welke rol speelt de vereniging hierin in deze tijd?

En dit is nu prachtig te zien! Juist nu komt de ware aard van de vereniging naar boven: mensen die gevormd willen worden, door blijven kringen, door blijven dienen, door blijven integreren, discussiëren, luisteren, klussen, grappen, innoveren, studeren. Veel huizen komen met mooie initiatieven om elkaar en anderen buitenshuis te helpen. Veel leden komen met ideeën om alsnog met elkaar verder te komen, niet alleen op verenigingsschaal, maar ook in huizen en binnen vriendschappen. Dan blijkt ook hoe we echt zijn als C.S.R., en dat is iets om trots op te zijn!

Veel zegen gewenst,

Bestuur Van Doorn
59e bestuur der C.S.R. Delft

Verder lezen?