Studentdonateur

Ben je lid van een vereniging die aangesloten is bij IFES? Dan is het mogelijk om je aan te melden als studentdonateur! Hiermee word je onderdeel van een wereldwijde organisatie voor en door studenten. Met een studentenwerker in jouw stad zijn we ook altijd dichtbij.
Kijk het filmpje om te zien wat IFES allemaal voor jou als student betekent.

De voordelen voor jou en je vereniging:

 1. Je hoort rechtstreeks over ons aanbod voor jou.
 2. Je vereniging betaalt IFES een lagere contributie als jij studentdonateur wordt.

Je hoort er al helemaal bij met 1 euro per jaar. Wil je het werk van IFES nog meer ondersteunen? Je kunt zelf kiezen welk project van IFES je wilt ondersteunen. Als je specifiek het studentenwerk in jouw stad wilt ondersteunen, vul dan bij het doel “Nederlands studentenwerk IFES” in. De stad waar je studeert komt vanzelf tevoorschijn.

Wil je je aanmelden als studentdonateur?  Vul dan het onderstaande formulier in.

Ben je al studentdonateur, maar wil je je gift ophogen of bijvoorbeeld specifiek betrokken zijn bij de studentenwerker in jouw stad? Vul dan het formulier op onze donatiepagina in.

Ben je geen lid meer van je vereniging en wil je je uitschrijven als studentdonateur? Dan kan dat door onderstaande formulier in te vullen. We hopen dat IFES een mooie bijdrage heeft kunnen leveren aan je studententijd.

   Studentdonateur worden?

   Wil je IFES extra steunen?
   Jouw gegevens
   Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Daarom zijn ook het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google van toepassing.