Laden Evenementen

World Student Day komt er weer aan! 21 oktober doen alle nationale IFES-bewegingen hieraan mee, wat betekent dat er 48 uur lang gebeden wordt over de hele wereld. Hoe bijzonder!

Dit jaarlijkse evenement verbindt ons en de studenten aan de wereldwijde beweging waar wij onderdeel van zijn. Samen vieren we alles wat God doet door middel van IFES, bidden we voor elkaar, zowel voor de dingen die we nodig hebben als de kansen die er zijn voor het komende jaar.

Het thema van dit jaar is ‘Renew’. Aan de hand van Jesaja 43:19 denken we na over hoe God niet alleen dingen beter maakt, Hij maakt ze nieuw. Meer informatie kan je vinden op de website van IFES World.

Als IFES Nederland doen we mee aan dit wereldwijde evenement. Dat betekent dat er in jouw stad een plek is waar we je mee kunt bidden. Meer informatie over waar je in jouw stad terecht kunt is hieronder te vinden.

Je kunt ook alleen mee doen aan dit event. Alle informatie en gebedspunten kan je vinden via deze website. Pin jezelf op de wereldkaart om ze studenten over de hele wereld te bemoedigen dat we dit samen doen.

Den Haag

Welkom in de Chinese kerk aan de Zoutkeetsingel 112. We zullen om 18.30 beginnen met samen (gratis) avondeten en daarna zullen we samen gaan bidden.

Utrecht

Welkom om met ons te lunchen in de Theologische Universiteit aan de Plompetorengracht 3. Tijdens de lunch (12.30-13.30) zullen we samen bidden. Neem je zelf je lunch mee? Wij zorgen voor wat lekkers bij de lunch.

Amsterdam

We beginnen met 12.00 met een lunch en aansluitend (vanaf 12.30) starten we met bidden. App je studentenwerker Daniël (06-16937427) als je mee wilt lunchen? Je bent welkom aan de Noordemarkt 47, in het bijgebouw van de Noorderkerk.

Nijmegen

Samen met CSN gaan we bidden in de Refter. We beginnen om 11.30 tot ongeveer 13.30. Dus we beginnen met bidden en ronden af met een lunch. Meld je je aan bij studentenwerker André via 06-47683855?

Groningen

In Groningen is van 9.00 tot 17.00 een gebedsruimte ingericht in het SKLO pand aan de Kraneweg 33. Welkom om elk moment langs te komen om te bidden!

Leiden

Kom jij met ons mee bidden aan de Aerent Bruunstraat 3 in Leiden? We beginnen om 19.30.

Rotterdam

Bid met ons mee bij 24/7 prayer in Rotterdam, aan de Heemraadssingel 221. Welkom om 20.00 uur!

Dronten

In Dronten zullen we tijdens dankdag stil staan bij World Student Day.