Laden Evenementen

World Student Day komt er weer aan! 21 oktober doen alle nationale IFES-bewegingen hieraan mee, wat betekent dat er 48 uur lang gebeden wordt over de hele wereld. Hoe bijzonder!

Dit jaarlijkse evenement verbindt ons en de studenten aan de wereldwijde beweging waar wij onderdeel van zijn. Samen vieren we alles wat God doet door middel van IFES, bidden we voor elkaar, zowel voor de dingen die we nodig hebben als de kansen die er zijn voor het komende jaar.

Het thema van dit jaar is ‘Renew’. Aan de hand van Jesaja 43:19 denken we na over hoe God niet alleen dingen beter maakt, Hij maakt ze nieuw. Meer informatie kan je vinden op de website van IFES World.

Als IFES Nederland doen we mee aan dit wereldwijde evenement. Dat betekent dat er in jouw stad een plek is waar we je mee kunt bidden. Deze informatie zullen we later aan deze pagina toevoegen.

Je kunt ook alleen mee doen aan dit event. Alle informatie en gebedspunten kan je vinden via deze website. Pin jezelf op de wereldkaart om ze studenten over de hele wereld te bemoedigen dat we dit samen doen.