Laden Evenementen

Speciaal voor jullie, beste millennials, is er een boek geschreven. Dat wordt 29 oktober gepresenteerd tijdens een minisymposium. En we willen jullie niet de kans onthouden daarbij te zijn. Waarom? Nou:

We hebben een tof mini symposium. Gert-Jan Segers krijgt een boek uitgereikt: “Onrustig is ons hart”. Auteur Ds. Niek Tramper werkt al meer dan 40 jaar met jongeren en pende zijn waarnemingen over de huidige tijd neer in dit inspirerende werkje. Uitgeverij Royal Jongbloed vond dat er wel wat omheen mocht worden georganiseerd en daar zijn we het helemaal mee eens, vooral als we onze studenten ook uit kunnen nodigen. Een paar van die millennials komen ook aan het woord.

Arjan Plaisier en Rieke Lindeboom – van Dam zijn de sprekers deze middag. Als je er eentje wilt horen praten over de relevantie van jongeren(studenten)werk en het belang van een onrustig hart, dan is het onze directeur Nederlands studentenwerk. Bovendien kan je netwerken, borrelen, is er een diner en kan je De Wittenberg vanbinnen bekijken. Van harte uitgenodigd!